Vaš vodič kroz avio svet

FlyExperts

Poslovna putovanja

Fly Experts agenti brinu o kompletnoj realizaciji vašeg putovanja, dok se vi možete potpuno posvetiti poslu zbog koga putujete. Zakažite sastanak ili telefonski razgovor sa našim ekspertima i počnimo da letimo zajedno.

Fly Experts je pouzdan partner koji brine da vaša poslovna putovanja proteknu po planu. Naši agenti su vam na usluzi 24h dnevno, 7 dana u nedelji. Od Fly Experts ćete dobiti sve informacije koje su bitne za što kvalitetniju organizaciju poslovnog putovanja. Mi brinemo da vaši putni planovi budu ostvareni kao i da vaš budžet za putovanja bude ispoštovan.

FlyExperts

O nama

Fly Experts je specijalizovana turistička agencija za pružanje usluga povezanih sa avio putovanjima.

Naš tim na prvom mestu sačinjavaju zaljubljenici u avijaciju, pa nas upravo taj faktor pokreće da klijentima pružimo vrhunsku uslugu i da tako podelimo svoju strast ka avio saobraćaju.

Naš cilj nije samo da pronađemo najjeftiniju avio kartu, već da pružimo sve relevantne informacije koje će vam pomoći da izaberete putovanje u skladu sa specifičnim potrebama.

Jasno nam je da u vreme interneta i online pretraživača svi mogu pronaći jeftinu avio kartu, ali je pitanje da li će u tom 'okeanu' informacija uvek napraviti pravi izbor. Paralelno sa sve većom dostupnošću avio karata, porasla je i kompleksnost izbora tarifa, dodatnih usluga, tumačenja pravila i restrikcija za svaku avio kartu.

Našu ulogu upravo vidimo u sferi edukacije, savetovanja i preporuke koje možemo dati našem putniku kako bi mu avio putovanje učinili što ugodnijim. Sa Fly Experts-om dobijate pouzdanog partnera, koji brine o svim fazama vašeg putovanja i koji će vam pružiti podršku na putu kad god da vam ona bude zatrebala. Mi smo veliki poklonici modernih tehnologija, ali smo isto tako sigurni da su naši agenti i dalje mnogo bolji od bilo kog kompjuterskog sistema.

Pored avio karata, pružamo i ostale usluge koje se tiču putovanja. Pa tako kod nas možete rezervisati smeštaj na destinaciji, transfer, kupiti putno-zdravstveno osiguranje, itd.

Verujemo da su nas višegodišnje iskustvo i predanost ovom poslu izbrusili i načinili ekspertima za organizaciju putovanja avionom, a na vama je da to proverite i prosudite sami. Biće nam čast da letimo zajedno!
Naši partneri

Kontaktirajte Eksperte

Čast nam je da letimo zajedno!
Telefoni :
+381 (0) 63 72 584 54 +381 (0) 60 3 600 200 +381 (0) 11 630 44 04
Adresa :
Đačka 32, Surčin, 11271 Beograd
Email :
office@flyexperts.rs
Avio karte :
avio@flyexperts.rs
Reklamacije :
reklamacije@flyexperts.rs