loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Austrian Airlines - Klase

Klase

Austrian pruža mogućnost putovanja u 3 klase:

  • ekonomska klasa / Ecomomy class - gde kao i obično postoji razlika u izboru keteringa i dostupnoj zabavi na kratko i srednjelinijskim letoviima od tih usluga na dugolinijskim letovima
  • premijum ekonomska klasa / Premium Economy Class - koja je raspoloživa na dugolinijskim letovima i donosi komfornija sedišta (48.3 cm širine i mogućnost nagiba od 40°), kao i mogućnost za nošenje dva predata prtljaga do 23 kg svaki; u Austrian-u premium economy klasa ima "odvojenu" kabinu od regularne ekonomske i biznis klase.
  • biznis klasa / Business Class - koja takođe ima različit nivo usluge u odnosu na trajanje leta; razlika se ogleda u tome što na dugolinijskim letovima u biznis klasi imate sedišta/krevete koji imaju mogućnost za full flat (180°) nagib, kao i u raznovrnijem keteringu i u bogatijoj zabavi na letu.

Inače posluženje na Austrian Airlines-u, u svim klasama putovanja, radi renomirana austrijska kompanija DO & CO. Na dugolinijskim letovima je prisutan i "Leteći kuvar" (Flying Chef). Inače DO & CO je zajedno sa Turkish airlines-om osnovao tursku tursku ćerku firmu koja opslužuje letove ove avio kompanije, i višestruko je nagrađivana za posluženje na letovima.

Usluge koje podrazumeva ekonomska klasa putovanja se razlikuju na interkontinentalnim i letovima u okviru Evrope. Najvažnije je istaći da na većini interkontinentalnih letova (sa izuzetkom Severne Amerike) putnik ima pravo na predati prtljag, dok u okviru evropskog saobraćaja važe tri nivoa tarifa sa svojim specifičnim pravilima: Light, Classic i Flex

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda