loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Delta Air Lines - Klase

Klase

Delta Air Lines putnicima nudi sledeće klase putovanja:

  • Economy / Ekonomska - koja se dalje deli na tri varijante:
    - Basic Economy (osnovnu ekonomsku klasu): predviđena za putnike koji žele najjeftiniju cenu, tj. ne putuju sa mnogo stvari i ne očekuju da će menjati svoje planove. Kada putujete u Basic Economy klasi imate sedište u glavnoj kabini (Main Cabin) i u cenu su uključene grickalice i bezalkoholna pića (kao što su Starbucks kafa, čajevi, đusevi, gazirani sokovi, voda). Wi-fi internet je moguće doplatiti. Basic Economy klasa uključuje samo ručni prtljag, dok se predati predati može doplatiti (cene se razlikuju u odnosu na rutu). Izbor sedišta je dozvoljen nakon otvaranja prijave za let. Refundacije, promene datuma i prelazak na višu klasu nisu dozvoljene.
    - Main Cabin (glavna kabina): predstavlja standardnu ekonomsku klasu, koja uključuje sisteme za zabavu, snekove i pića na kraćim letovima, odnosno pune obroke i pića na dužim letovima. Izbor standardnih sedišta je moguć pre otvaranja prijave za let. Main Cabin uključuje samo ručni prtljag, dok se predati predati može doplatiti (cena se razlikuju u odnosu na rutu). Promena karte se može uraditi uz plaćanje penala.
    - Delta Comfort+: sedišta u ovoj klasi putovanja imaju 4" (oko 10 cm) više prostora za noge na međunarodnim letovima, i 3" (oko 8 cm) više na domaćim letovima. Iznad sedišta imate pregradu za prtljag koja je rezervisana za vas, tj. prevoz vašeg većeg ručnog prtljaga u kabini je zagarantovan. Sa kupljenom Delta Comfort+ klasom dobijate i SkyPrority, što znači da će te se ukrcati pre ostalih putnika ekonomske klase. Na dugolinijskim letovima dobijate jastuk, ćebe, set sa korisnim predmetima (pasta i četkica za zube, čepići za uši i sl.) U ovoj varijanti ekonomske klase dobijate i bogatiju ponudu snekova i pića.
  • First / Prva (domaći i međunarodni letovi) i Delta Premium Select (pojedini dugolinijski letovi):
    treba imati u vidu da Delta naziv First Class koristi za klasu/kabinu koju većina drugih kompanija naziva biznis/poslovnom klasom. U First klasi imate sve pogodnosti koje odlikuju klase predviđene za poslovne putnike: komfornija sedišta koje odlikuje 8" (oko 20 cm) više prostora za noge od standardne ekonomske klase, 5.4" (oko 13 cm nagib sedišta), veći ekran sistema za zabavu, personalizovana usluga kabinskog osoblja sa bogatijim keteringom, priključak za električnu energiju i wi-fi signal tokom leta, jastuk, ćebe, set sa korisnim predmetima, SkyPriority (prioritetno prijavljivanje za let, prioritetno ukrcavanje, prioritetno iskrcavanje prtljaga). U Delta Premium Select klasi na A350 avionima sedišta su opremljena osloncem za noge. Ova komforna sedišta su šira i imaja veći mogući nagib od sedišta ekonomske klase. Naravno tu su i ostale pogodnosti kao npr. veliki ekran sistema za zabavu, ćebe, jastuk, peškir, set sa korisnim predmetima, premijum hrana i pića, SkyPriority usluga, itd.
  • Delta One (hibrid biznis i prve klase):   
    ova klasa putovanja je dostupna samo na međunarodnim dugolinijskim letovima i pojedinim domaćim letovima, a podrazumeva svojevrsnu mešavinu odlika koje inače karakterišu biznis i prve klase na drugim avio kompanijama. Tokom putovanja na Delta One klasi dobijate svoj apartman koji sadrži udobnu fotelju koja se razvlači u krevet. Prostor između susednih sedišta se može zatvoriti paravanom i tako napraviti privatni prostor. Ovaj apartman vrhunskog dizajna ima dosta mesta za odlaganje stvari, odličan sistem za zabavu, priključke za električnu energiju i pokretni stočić za obedovanje. Putuvanje u ovoj klasi podrazumeva samo najbolju hranu i piće, korisne predmete tokom leta, personalizovanu uslugu, SkyPriority, kao i pristup aerodromskim salonima.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda