loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Delta Air Lines - Tarife

Tarife

Delta Airlines ima dva tipa tarifa - one koje se mogu refundirati i one koje nisu refundabilne.
Refundabilne tarife nude maksimalnu fleksibilnost i nemaju uslov za raniju kupovinu.
Nerefundabilne tarife su najeftinije ali su restriktivne po pitanju otkazivanja, pomeranja datuma i obično imaju uslov za raniju kupovinu.

Specijalne tarife i popusti:
- karakteristike osnovih ekonomskih tarifa (Basic Economy Fare): najjeftinije moguće tarife, na kojima se sedište dodeljuje tek nakon prijave za let, i na kojima nije moguće promeniti i otkazati kartu. Takođe sa ovim tarifama bez obzira na vaš Medallion status uprogramu lojalnosti, nemate pravo na plaćeni ili besplatan prelazak na višu klasu, besplatnu ili sniženu Delta Comfort+ klasu, plaćeno ili besplatano preferirano sedište, potvrđene ili stand-by promene u okviru istog dana.
- tarife za decu: Delta ne daje popust na tarife za decu na letovima u okviru SAD-a.
- postoje pojedine snižene tarife za specijalne prilike: tarife za nesrećne slučajeve (kada neko mora da leti u zadnjem trenutku zbog smrtnog slučaja ili sl.), tarife za međunarodno usvajanje dece, vojne i vladine tarife (za službenike iz SAD), popusti za starije putnike (primenljive na pojedinim tržištima).

Više detalja o tome kako se vaše putovanje može prilagoditi konkretnim potrebama možete videti na stranici koja opisuje klase putovanja.

 

 

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda