Vaš vodič kroz avio svet

Avio karta Beograd (Belgrade) - Tenerife (Tenerife)

Jeftina avio karta Beograd Tenerife. Avio karta za Tenerife (TCI) avio kompanije Vueling Airlines (VY), aerodrom Tenerife Norte Airport (TFN) . Za još jeftinih avio karata za Tenerife drugih avio kompanija kliknite OVDE.
Za kompletnu ponudu avio karata ka državi: Španija kliknite OVDE

Gotovina

Uplata gotovinom može se izvršiti u našoj poslovnici na adresi: Đačka 32, Surčin, 11271 Beograd


Uplata na račun

Komercijalna banka: 205-253265-94

Podaci za popunjavanje uplatnice:
primalac: FLY EXPERTS DOO BEOGRAD SURČIN
adresa: Đačka 32, Surčin, 11271 Beograd
svrha uplate: avio karte za [destinacija]
Poziv na broj za pravna lica je broj predračuna/računa. Poziv na broj za fizička lica nije potreban.

Kontaktirajte Eksperte

Upit za avio kartu Beograd - Tenerife

Pravila za ručni prtljag:

 • Na letovima Vueling-a, putnik u kabinu može uneti komad prtljaga ne teži od 10 kg i ne veći od 55 x 40 x 20 cm.
 • Pored tog glavnog komada, može se poneti i dodatna manja torba koja ne prelazi 35 x 20 x 20 cm, kao i kesa sa predmetima kupljenim u bescarinskim prodavnicama na aerodromu. Manja torba i kesa moraju stati ispod sedišta ispred putnika, dok je pregrada iznad glave namenjena za veći komad ručnog prtljaga.
 • U slučaju da putujete sa bebom, sve što je bebi potrebno možete nositi u ručnom prtljagu

Izuzetak za težinu ručnog prtljaga je putovanje sa Excellence tarifom, u kom slučaju u kabinu možete uneti torbu do 14 kg.

U slučaju da se ne pridržavate gore navedenih ograničenja, biće vam naplaćen dodatni iznos. 

Usled ograničenog prostora u pregradama iznad glave, ako vaša ručna torba ne stane u kabinu, biće prevezena u prtljažniku bez dodatne naplate.

U ručnom prtljagu se mogu nositi tečnosti samo ako su u kanisterima manjim od 100 ml. Sve tečne materija moraju biti u zatvarajućim plastičnim kesama (jedna po putniku; zapremine do 1l).

Smart luggage ili pametni prtljag će biti prihvaćen kao predati ili ručni prtljag samo ako su mu baterije uklonjenje. Baterije trebaju imati do 100 Wh ili ispod toga, i putnik ih mora poneti sa sobom u kabinu.

Pravila za ručni prtljag mogu biti drugačija ako let obavlja neka druga partnerska avio kompanija. Na kartama sa konekcijom, gde bar jedan segment obavlja druga avio kompanija, važiće restriktivnija pravila.

Pravila za predati prtljag:

 • uz doplatu, svaki putnik Vueling-a može predati najviše 3 torbe, od kojih svaka teži do 23 kg
 • ako se pređe maksimalna težina, na aerodromu se naplaćuje 12 EUR po svakom pređenom kg, do maksimalno 32 kg
 • Smart luggage ili pametni prtljag će biti prihvaćen kao predati ili ručni prtljag samo ako su mu baterije uklonjenje. Baterije trebaju imati do 100 Wh ili ispod toga, i putnik ih mora poneti sa sobom u kabinu.
 • Pravila za predati prtljag mogu biti drugačija ako let obavlja neka druga partnerska avio kompanija. Na kartama sa konekcijom, gde bar jedan segment obavlja druga avio kompanija, važiće restriktivnija pravila.

Količina predatog prtljaga prema kupljenoj tarifi:

poređenje Vueling tarifa Basic tarifa Optima tarifa Excellence tarifa
uključen predati prtljag (torba do 23 kg) X ✓­­­
1 komad

2 komada­­­

 

bebe
Vueling bebe klasifikuje kao decu od 7 dana do 2 godine starorsti. Ako putujete sa bebom, ona će vam sedeti u krilu. Moguće je da 1 odrasla osoba putuje sa 2 bebe, pod uslovom da jedna ima bar 18 meseci. Starija beba mora sedeti na odobrenom sigurnosnom sedištu (za automobil), koje je postavljeno na zasebnom sedištu aviona. Hranu i ostale potrebštine za bebu možete nositi u vašem ručnom prtljagu. Hrana za bebe nema ograničenja kanistera do 100 ml kao ostale tečne materije. Kada putujete sa bebom, bez doplate možete čekirati još dva predata predmeta (skopljiva kolica ili nosiljku). Aerodromi obično dozvoljavaju da dete vozite u kolicima ili nosite u nosiljci sve do trenutka ukrcavanja u avion. U tom trenutku aerodromsko osoblje preuzima kolica i ona vam se vraćaju sa ostalim prtljagom ili po samom izlasku iz aviona, zavisno od aerodroma. Vueling-ovi avioni imaju posebna mesta za osobe koje putuju sa bebama, pošto su to jedina mesta sa 2 maske za kiseonik. Nakon smeštanja u sedište kabinsko osoblje će vam dati specijalan pojas za bebe, kao i prsluk za spašavanje. 

deca
Veling klasifikuje decu kao putnike od 2-15 godina starosti. Deca moraju imati posebno sedište. Članovi Vueling Club programa skupljaju Avios poene za sebe i za decu. Svaki putnik koji ima sedište ima pravo na jedan komad ručnog prtljaga, kao i na dodatni manji komad koji mora stati ispod sedišta ispred.

 • osobe koje putuju sa bebama ili decom imaju prioritetno ukrcavanje, što znači da se smeštaju u svoja sedište pre ostalih putnika.
 • preporučuje se da se deca smeštaju u srednje ili sedište do prozora kako ne bi došlo do eventualnih incidenata sa putnicima koji idu prolazom
 • odobreno sigurnosno sedište (za automobil) mogu koristiti deca do 36 meseci starosti
 • ako vaše dete prvi put putuje avionom možete mu izraditi specijalnu Vueling diplomu koja će biti priznanje za to dostignuće


Nepraćena deca: 
Od 21. septembra 2017. Vueling više ne nudi uslugu pratnje za nepraćenu decu.

Doplate za prtljag:

 • uz doplatu, svaki putnik Vueling-a može predati najviše 3 torbe, od kojih svaka teži do 23 kg
 • ako se pređe maksimalna težina, na aerodromu se naplaćuje 12 EUR po svakom pređenom kg, do maksimalno 32 kg
 • ako imate tarifu bez prtljaga (Basic), doplata za prvi komad iznosi 10 do 32 EUR u zavisnosti od rute i datuma leta
 • za dodatne komade prtljaga trebate doplatiti od 25 do 90 EUR u zavisnosti od rute i datuma leta

Između Beograda i Barselone prvi komad predatog prtljaga po pravcu košta:
- 19 EUR po pravcu u niskoj sezoni (van jula, avgusta i novogodišnjih praznika)
- 22 EUR po pravcu u visokoj sezoni (jul, avgust i oko novogodišnjih praznika)

Vueling Airlines, S.A, koji se oglašava kao Vueling je španski low-cost avio prevoznik, koji ima sedište u gradiću kraj Barselone pod imenom Prat de Ljobregat (El Prat de Liobergat). Glavni aerodromi Vuelinga su u Barseloni (El Prat) i Rimu (Leonardo Da Vinči - Fiumićino). Pored toga, Vueling ima još 14 operativnih baza u Španiji. 
Vueling je najveći avio prevoznik u Španiji po broju aviona i destinacija. Niskobudžetna avio kompanija leti ka preko 100 destinacija u Africi, Aziji, Evropi i Bliskom Istoku. Vueling je u 2015. godini prevezao preko 24 miliona putnika sa faktorom popunjenosti kabine od 81%. Vueling upotrebljava Airbus avione i to porodice A319, A320, A320neo (narudžbina) i A321.
Vueling je 2013. postao deo IAG grupacije (International Airlines Group), koja je takođe matična kompanija španskog avio provoznika Iberia i britanskog British Airways.
Iako low-cost avio kompanija, Vueling ima karakteristike koje najčešće povezujemo sa tradicionalnim kompanijama: može se pronaći u agentskim rezervacionim sistemima, upotrebljava elektronske avio karte, ima code-share saradnju sa drugim prevoznicima, nudi mogućnost letova sa konekcijama, itd.
Vueling iz Barselone prema Beogradu uglavnom leti sezonski u letnjoj sezoni, sa dodatnim letovima oko novogodišnjih praznika.