loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Vueling Airlines Loyalty program

Vueling Airlines Loyalty program

Frequent flyer program Vueling-a se naziva Vueling Club, koji je 2017. zamenio Punto.
U ovom programu lojalnosti sakupljate Avios poene koje kasnije možete koristiti kao popust za Vueling karte.
Avios je valuta Vueling Club programa koja se sakuplja letenjem na Vueling letovima, rezervacijom određenih hotela, rent-a-car vozila i kupovinom usluga kod partnera.

Sakupljanje Avios poena:
Avios poene sakupljate na svim letovima Vuelinga, na svakoj tarifi, na osnovu ukupne cene koju ste platili. Iznos Avios poena koje dobijate zavisi od tarife koju ste izabrali:
Basic tarife: 1 EUR = 3 Avios poena
Optima i Excellence tarife: 1 EUR = 4 Avios poena
Kao Premium član dobijate dupli broj navedenih poena.

Potrošnja Avios poena:
Svoje Avios poena možete potrošiti za plaćanje dela ili cele karte, za vas ili za bilo kog putnika kog izaberete. Avios poeni će isteći samo ako vam je nalog neaktivan 3 godine. Ako nastavljate da skupljate i trošite poena, sakupljeni poeni na vašem nalogu ostaju aktivni.

Avios poeni su kompatibilni i mogu se kombinovati i sa programima lojalnosti drugih avio kompanija iz IAG grupacije - Iberia (Iberia Plus) i British Airways (British Airways Executive Plus).

Lojalni putnici mogu stići do Premium statusa koji pruža brojne ekskulzivne benefite. Kao što je već pomenuto, Premium članovi dobijaju dupli broj Avios poena (važi samo za letove koje obavlja Vueling). Da bi postali Premium član morate imati makar najmanje 40 letova u toku 12 meseci.