Vaš vodič kroz avio svet

Air Serbia uvodi nove linije od juna 2019!

Air Serbia uvodi nove linije od juna 2019!

Autor : Damjan Ivanović Datum : 23.01.2019 Kategorija : Novosti iz avijacije


Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbia najavio je značajnu ekspanziju naše nacionalne avio kompanije koja će od juna 2019. uvesti 9 novih linija.

Nove destinacije će biti: Kijev (Ukrajina), Madrid (Španija), Barselona (Španija), Rijeka (Hrvatska), Zadar (Hrvatska), Krasnodar (Rusija), Helsinki (Finska), Kairo (Egipat), Nica (Francuska). Letovi do Zadra i Nice će se obavljati sezonski, u letnjem redu letanja, dok će ostale linije biti prisutne tokom cele godine. Avio karte za sve navedene destinacije su već puštene u prodaju, a većina njih ima veoma primamljive promotivne cene. Gospodin Nejsmit je takođe najavio povećanje broja letova na postojaćim destinacijama kao što su Cirih, Pariz i Dubrovnik.

Uvođenjem novih destinacija, Air Serbia će u svojoj mreži imati 49 direktnih letova. Ovo je interesantna odluka rukovodstva, koje će zasigurno doneti brojne izazove i šanse u poslovanju našeg nacionalnog avio prevoznika. Avio kompaniji Air Serbia želimo sreću u projektu ekspanzije budući da će ti dodatni letovi putnicima iz našeg regiona doneti širu i kvalitetniju ponudu.