loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Miles&Smiles

Miles&Smiles

Frequent flyer program Turkish Airlines-a pod nazivom Miles&Smiles korisnicima nudi brojne benefine. Partnerske avio kompanije koje učestvuju u ovom programu su većinom članice Star Alliance.

Zarađivanje milja
U okviru ovog programa možete sakupljati milje na letovima Turkish Airlines-a, ali i na letovima članica Star Alliance. Pored avio kompanija milje možete sakupljati kupovinom usluga od partnera kao što su hoteli, rent-a-car kuće, kompanije za zdravstvenu negu, osiguravajuće kuće, itd, kao i kupovinom na Shop&Miles online prodavnici. Milje se dobijaju i kada vršite kupovine sa Miles&Smiles kreditnom karticom.

Trošenje milja
Učesnici Miles&Smiles programa mogu koristi mnogobroje benefite koje zavise od vašeg statusa - npr. pristup aerodromskim salonima, dodatni dozvoljeni prtljag, korišćenje biznis check-in šaltera, itd.  Sa miljama možete kupiti letove, izvršiti upgrade (prelazak na višu klasu), kupovati na Shop&Miles online prodavnici.

U frequent flyer programu Miles&Smiles postoje sledeći nivoi članstva:

  • Miles&Smiles Classic
  • Miles&Smiles Classic Plus
  • Miles&Smiles Elite
  • Miles&Smiles Elite Plus

Za više detalja o programu možete posetiti veb stranicu Tukish Airlines-a koja je posvećena Miles&Smiles ili kontaktirati Fly Experts agente.

 

Info! Ako vam je potrebna asistencija prilikom učlanjenju u Miles&Smiles kontaktirajte Fly Experts agente