loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Air Serbia - Deca u avionu

Deca u avionu

Deca mlađa od 5 godina koja putuju unutar Evrope i između Evrope i Bliskog Istoka i deca mlađa od 7 godina koja putuju između Evrope i SAD ne mogu biti prihvaćena na Air Serbia letove kao nepraćena deca. Ona mogu da putuju samo sa roditeljem/starateljem ili bratom/sestrom/bilo kojom drugom osobom koja mora da ima najmanje 16 godina.

Deca koju su napunila 5 godina (ako lete unutar Evrope i između Evrope i Bliskog Istoka) odnosno 7 godina (ako lete između Evrope i SAD), a mlađa su od 12 godina, mogu biti prihvaćena kao nepraćena deca (Unaccompanied Minors) na letove Air Serbia. Takvim putnicima biće dodeljena službena pratnja od stane avio kompanije.

Deci uzrasta od 12 do 18 godina na zahtev roditelja ili staratelja takođe može biti dodeljena službena pratnja, ali mogu putovati i sama.

*Ukoliko to zahteva roditelj/staratelj, može se obezbediti i stjuardesa Air Serbia koja će pratiti dete tokom celog putovanja. Ovo je predviđeno za decu koja su navršila 2 godine, a mlađa su od 12 godina. Roditelji/ staratelji su u obavezi da kupe kartu u jednom pravcu za stjuardesu. Deca ne mogu biti praćena od strane stjuardese ako njihovo putovanje uključuje presedanje.

Na putovanju između Beograda i Njujorka, Air Serbia ima Sky Au Pair dadilju koja se stara se deci koja putuju bez pratnje. Sve Air Serbia Sky Au Pair dadilje su prošle specijalnu obuku u organizaciji Norland College, vodećoj ustanovi za obuku lica koja se bave negom i čuvanjem dece.

Nadoknada za uslugu praćenja deteta

Usluga Unutar Evrope i između Evrope i Bliskog Istoka Između Evrope i SAD
Praćenje jednog deteta (cena po pravcu) 45 EUR 90 EUR
Praćenje više braće i/ili sestara sa istim prezimenom i/ili adresom, koji putuju zajedno u okviru iste rezervacije (cena po pravcu) 45 EUR 90 EUR

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda

Beograd Oslo

Povratna karta
OD 119€

detaljnije