loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Wizz Air - Klase

Klase

Wizz Air kao niskobudžetna avio kompanija nema diferencirane klase putovanja, već je konfiguracija kabine uređena za jedinstvenu klasu.
U duhu low-cost načina poslovanja, sve je podređeno "value for money" konceptu, pa tako birate i plaćate samo ono što vam je neophodno na konkretnom letu.
Mogućnost izbora sedišta na Wizz Air-u se dodatno plaća ili se vam ono biti dodeljeno nasumično.
U ponudi imate opciju standardnih i premium (više prostora za noge, prednji redovi) sedišta.
Na Wizz Air-u takođe postoji dosta dodatnih usluga sa kojima avio putovanje prilagođavate budžetu i potrebama. Ovde ćemo nabrojati samo neke:

  • Convenience options - podrazumevaju dve usluge, "Security Fast Track" i "Exclusive Lounge". Kupovinom "Security Fast Track" opcije možete izbeći gužve na regularnoj sigurnosnoj kontroli tako što će te imati mogućnost pristupa posebnoj kontrolnoj traci. Kupovinom  "Exclusive Lounge" usluge možete odmoriti u SkyCourt salonu na aerodromu u Budimpešti.
  • WIZZ Privilege Pass - ova usluga se plaća 199 EUR na godišnjem nivou i donosi sledeće pogodnosti:
    - izbor sedišta, koji uključuje sedišta sa dodatnim prostorom za noge, kao i sedišta u prvim redovima
    - prioritetno ukrcavanje
    - standardni ručni prtljag (55 x 40 x 23 cm do 10 kg)
    - dodatna mala torba (40 x 30 x 20 cm) koju možete poneti sa sobom u kabinu, kao što je npr. kamera, ranac, torba sa laptopom, itd.

  • WIZZ Priority - ova usluga podrazumeva:
    - prioritetno ukrcavanje
    - standardni ručni prtljag (55 x 40 x 23 cm do 10 kg)
    - dodatna mala torba (40 x 30 x 20 cm) koju možete poneti sa sobom u kabinu, kao što je npr. ranac, torba sa laptopom, kamerom, itd.
  • WIZZ Flex - ova usluga vam omogućava fleksibilnost pod kojom se podrazumeva beskonačna mogućnost za online promene ili refundacije vaših letova (iznos se vraća na vaš nalog i ostaje za buduće kupovine), sve do 3 sata pre pre putovanja. Za promenu datuma, vremena ili rute se ne naplaćuje penal, ali plaćate razliku u raspoloživoj tarifi, kao i eventualnu razliku u ceni prtljaga. Promena imena putnika nije moguća sa ovom opcijom.
  • On-time Guarantee - garancija, tj. osiguranje koje vas pokriva sa 100 EUR Wizz kredita (koji bi bio dodat na vaš nalog) u slučaju kašnjenja leta od sat i više vremena, tj. u slučaju otkazivanja. Ovo osiguranje nije primenljivo ako je otkazivanje leta najavljeno bar 48 sati ranije.
  • Flexible travel partner - ova opcija vam omogućava da kupite 10 mesta na nekom letu, ali da tom prilikom unesete samo jedno ime, a ostalih 9 ostavite otvoreno, sve do 3 sata pred let (cena putovanja se plaća za svih 10 putnika). U slučaju da u tom roku ne unesete ostalih 9 imena, rezervacija za njih će biti poništene.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda