loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Vueling Airlines - Ručni prtljag

Ručni prtljag

Pravila za ručni prtljag:

  • Na letovima Vueling-a, putnik u kabinu može uneti komad prtljaga ne teži od 10 kg i ne veći od 55 x 40 x 20 cm.
  • Pored tog glavnog komada, može se poneti i dodatna manja torba koja ne prelazi 35 x 20 x 20 cm, kao i kesa sa predmetima kupljenim u bescarinskim prodavnicama na aerodromu. Manja torba i kesa moraju stati ispod sedišta ispred putnika, dok je pregrada iznad glave namenjena za veći komad ručnog prtljaga.
  • U slučaju da putujete sa bebom, sve što je bebi potrebno možete nositi u ručnom prtljagu

Izuzetak za težinu ručnog prtljaga je putovanje sa Excellence tarifom, u kom slučaju u kabinu možete uneti torbu do 14 kg.

U slučaju da se ne pridržavate gore navedenih ograničenja, biće vam naplaćen dodatni iznos. 

Usled ograničenog prostora u pregradama iznad glave, ako vaša ručna torba ne stane u kabinu, biće prevezena u prtljažniku bez dodatne naplate.

U ručnom prtljagu se mogu nositi tečnosti samo ako su u kanisterima manjim od 100 ml. Sve tečne materija moraju biti u zatvarajućim plastičnim kesama (jedna po putniku; zapremine do 1l).

Smart luggage ili pametni prtljag će biti prihvaćen kao predati ili ručni prtljag samo ako su mu baterije uklonjenje. Baterije trebaju imati do 100 Wh ili ispod toga, i putnik ih mora poneti sa sobom u kabinu.

Pravila za ručni prtljag mogu biti drugačija ako let obavlja neka druga partnerska avio kompanija. Na kartama sa konekcijom, gde bar jedan segment obavlja druga avio kompanija, važiće restriktivnija pravila.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda

Beograd Barselona

Jedan pravac
OD 45€

detaljnije

Beograd Ibiza

Jedan pravac
OD 76€

detaljnije