loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

United Airlines - Tarife

Tarife

Unites Airlines na domaćim letovima (u okviru SAD), u ekonomskoj klasi ima dva nivoa tarifa koji putnicima donose različite pakete uključenih usluga:

  • Basic Economy - tarifna opcija u okviru ekonomske klase koja je raspoloživa na pojedinim rutama. Namenjena je putnicima koji žele nižu cene avio karte, ali donosi određene restrikcije. Kao i standardna ekonomska tarifa, Basic Economy uključuje hranu i pića, United Wi-FiSM usugu i sisteme za zabavu, a sa druge strane izbor sedišta i prelazak na višu klasu nije moguć. To praktično znači da se sedišta nasumično dodeljuju prilikom prijave za let, pa tako grupe i porodice mogu u nekim slučajevima sedeti razdvojeno. Pored toga, putnicima na Basic Economy tarifama nije dozvoljeno da unose standardnu ručnu torbu u kabinu, već im ona putuje kao predata torba, za šta će na gejtu morati da doplate 25 USD. U kabinu je moguće uneti samo jedan manji ručni predmet koji može stati ispred sedišta ispred - maks. dim. 22 cm x 25 cm x 43 cm. Medicinska prostetika i slična pomagala su takođe dozvoljena bez doplate. Promene letova i refundacije nisu dozovljene, izuzev refundacija koje se mogu uraditi u punom iznosu u okviru 24h nakon kupovine (pod uslovom da je let 7 dana ili više udaljen). Članovi MileagePlus programa lojalnosti će zarađivati milje putovanjem na ovom tarifi, ali neće dobijati Premier kvalifikacioni kredit. Putnici sa Basic Economy tarifama se ukrcavaju u poslednjog grupu, a pravila za predati prtljag su ista kao za standardne ekonomske tarife, što znači da doplaćujete prtljag prilikom prijave za let na aerodromu.
  • Standard Economy - standardne ekonomske tarife nemaju gore navedena ograničenja, pa tako bez doplate možete uneti standardnu ručnu torbu u kabinu, kao i jedan manji ručni predmet.
  • United takođe nudi Economy Plus opciju/uslugu koja putniku donosi sedišta sa više prostora za noge u prednjem delu aviona, tako da se pored udobnije vožnje može brže i iskrcati. Doplata Economy Plus opcije nije moguća za putnike koji su kupili Basic Economy tarife.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda