loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

United Airlines - Ručni prtljag

Ručni prtljag

Pravila za ručni prtljag:

Većina putnika može u kabinu uneti standardnu ručnu torbu, plus jedan lični predmet. Izuzetak su putnici sa Basic Economy tarifom, koji su ograničeni na samo jedan lični predmet (osim ako nisu članovi sa  Premier statusom ili imaju MileagePlus kreditnu karticu). Ako ste kupili Basic Economy tarifu, a na gejt dođete sa standardnim ručnim prtljagom, on će morati da putuje kao predat i za to će vam biti naplaćeno 25 USD (naplata je moguća samo putem kreditnih kartica).

Maksimalne dimenzije standardne ručne torbe su 22 cm x 35 cm x 56 cm, uključujući drške, točkiće i džepove.
Maksimalne dimenzije ličnog predmeta, koji treba da stane ispod sedišta ispred su 22 cm x 25 cm x 43 cm. To npr. može biti manja ručna torba, ženska tašna, laptop torba i predmeti slične veličine. Ako putujete sa Basic Economy tarifom/kartom ovaj lični predmet predstavlja sve što možete uneti u kabinu.

Na aerodromima, kod šaltera za prijavu na let su raspoloživi kalupi za merenje dimenzija ručnog prtljaga, u kojima možete proveriti da li vaše torbe odgovaraju propisima.

Pored standardne ručne torbe i jednog ličnog predmeta, u kabinu možete uneti i sledeće predmete bez doplate: jakna ili kišobran, materijal za čitanje, hrana i roba kupljena na aerodromu, prostetika i ostala medicinska pomagala, sertifikovana sigurnosna sedišta za decu, torbica sa pelenama, pumpica za dojenje, transporter za životinje (ako ste rezervisali i uplatili prevoz ljubimca).

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda