loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

United Airlines - Klase

Klase

United Airlines klase putovanja deli na ekonomske i premijum opcije:

Economy / Ekonomska:

Usluga u pogledu keteringa i zabave na letu se može razlikovati u odnosu na dužinu leta i destinaciju.

  • Basic Economy - tarifna opcija u okviru ekonomske klase koja je raspoloživa na pojedinim rutama. Namenjena je putnicima koji žele nižu cene avio karte, ali donosi određene restrikcije. Kao i standardna ekonomska tarifa, Basic Economy uključuje hranu i pića, United Wi-FiSM usugu i sisteme za zabavu, a sa druge strane izbor sedišta i prelazak na višu klasu nije moguć. To praktično znači da se sedišta nasumično dodeljuju prilikom prijave za let, pa tako grupe i porodice mogu u nekim slučajevima sedeti razdvojeno. Pored toga, putnicima na Basic Economy tarifama nije dozvoljeno da unose standardnu ručnu torbu u kabinu, već im ona putuje kao predata torba, za šta će na gejtu morati da doplate 25 USD. U kabinu je moguće uneti samo jedan manji ručni predmet koji može stati ispred sedišta ispred - maks. dim. 22 cm x 25 cm x 43 cm. Medicinska prostetika i slična pomagala su takođe dozvoljena bez doplate. Promene letova i refundacije nisu dozovljene (izuzev refundacija koje se mogu uraditi u punom iznosu u okviru 24h nakon kupovine - pod uslovom da je let 7 dana ili više udaljen). Članovi MileagePlus programa lojalnosti će zarađivati milje putovanjem na ovom tarifi, ali neće dobijati Premier kvalifikacioni kredit. Putnici sa Basic Economy tarifama se ukrcavaju u poslednjog grupu, a pravila za predati prtljag su ista kao za standardne ekonomske tarife, što znači da doplaćujete prtljag prilikom prijave za let na aerodromu.
  • Standard Economy - standardne ekonomske tarife nemaju gore navedena ograničenja, pa tako bez doplate možete uneti standardnu ručnu torbu u kabinu, kao i jedan manji ručni predmet.
  • United takođe nudi Economy Plus opciju/uslugu koja putniku donosi sedišta sa više prostora za noge u prednjem delu aviona, tako da se pored udobnije vožnje može brže i iskrcati. Doplata Economy Plus opcije nije moguća za putnike koji su kupili Basic Economy tarife.

Premium / Premijum (eco premium i business):

  • United-ove transkontinentalne rute između Njujorka/Njuarka i Los Anđelesa, Njujorka/Njuarka i San Franciska, Bostona i Franciska u ponudi imaju premium uslugu (premium transcontinental service). Ona putnicima iz biznis klase, kao i putnicima iz Economy Plus odeljka donosi dosta bogatiji izbor keteringa na letu. Svi putnici biznis klase na letovima sa premijum uslugom imaju Premier Access, što praktično znači da imaju odvojene šaltere za prijavu na let, odvojene trake za kontrolu sigurnosti, prioritetno ukrcavanje u avion i prioritetno iskrcavanje prtljaga. Putnici biznis klase takođe imaju pristup United Club salonima.
  • United Business / biznis klasa je raspoloživa između SAD i Latinske Amerike ili Kariba. Putnicima biznis klase je dostupna Premier Access usluga. Bez doplate možete poneti do dve standardne predate torbe. Biznis sedišta su izuzetno udobna, prostrana i multifunkcionalna pa se tako u njima možete odmoriti ili raditi. Tu su i sistemi za zabavu sa TV kanalima koji se emituju uživo, Wi-Fi signal i premijum ketering.
  • United First se naziva biznis klasa u okviru SAD i između SAD i Kanade. Ona podrazumeva isti paket usluga kao biznis klasa iz predhodnog pasusa.
  • United Polaris je premium kabina putovanja za dugolinijske letove u United-ovoj mreži letova. Napredna Polaris sedišta postoje samo na pojedinim letovima, a putovanje ovom klasom donosi premium uslugu (viša biznis klasa), sa svim prednostima navedenom u predhodnim pasusima.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda