loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Qatar Airways - Klase

Klase

Qatar Airways svojim putnicima nudi 3 klase putovanja:

  • Economy Class / ekonomska klasa - Qatar ima jednu od najmlađih flota u svetskom avio saobraćaju, pa je tako komfor u ekonomskoj klasi na visokom nivou. Putnici na dugolinijskim letovima dobijaju komplet sa korisnim stvarima kao što su krema za usne, sredstva za oralnu higijenu, masku za oči, čarape i čepiće za uši. Tu su i sistemi za zabavu, koji imaju ekrane osetljive na dodir. Većina aviona je opremljena sa USB priključcima, mobilnim i WiFi signalom (uz doplatu). Qatar brine o zabavi za decu pa su tu i razne igračke, zabavni program, ali i specijalno pripremljena hrana.
  • Business Class / biznis klasa - Nagrađivana biznis klasa Qatar Airways-a odiše sjajnim dizajnerskim rešenjima i širokom primenom visoke tehnologije. Sve to garantuje vrhunski komfor. U biznis klasi će te dobiti više vrsta krema sa kojima se možete osvežiti tokom putovanja. Tu su i čarape i odeća za spavanje koja vam omogućava da se potpuno opustite, dok vas opslužuje prijatno kabinsko osoblje, koje je više puta nagrađivano za kvalitet usluge. Kao što bi se očekivalo putnicima biznis klase je dostupna široka ponuda keteringa, koji je dostupan u svakom trenutku. LED osvetljenje u kabinama aviona omogućava da se lakše priviknete na promenu vremenskih zona. Sistem za zabavu u A350, A380 i B787 letelicama ima korisnički interfejs sa čak dva ekrana, što vam omogućava da paralelno radite više stvari. Sedišta, koja se mogu pretvoriti u krevet imaju USB priključke, a tu je i mogućnost korišćenja mobilne i WiFi usluge. Biznis klasa pored veće količine prtljaga donosi i pristup aerodromskom salonu.
    Na pojedinim destinacijama Qatar nudi i Qsuite opciju, tj. svojevrsni apartmant u biznis klasi. Qsuite vam pruža privatni prostor sa ambijentalnim osvetljenjem, francuskim ležajem i puno mesta za odlaganje stvari. Ova privatna soba u biznis klasi je prva takve vrste na svetu. U njoj mogu putovati do 4 osobe, čija su sedišta okrenuta jedna prema drugima (2 prema 2). Pogodna je kako za poslovna putovanja tako i za porodice.
  • First Class / prva klasa - U prvoj klasi Qatar Airways-a dobijate samo vrhunsku uslugu, koja se ogleda u luksuznom i elegantnom dekoru kabine, kao i prostor koja vam donosi potpunu privatnost. Svi benefiti biznis klase su tu, samo što je svaki detalj specijalno pripremljen za putnike koji cene i očekuju ekskluzivnost. 

 

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda