loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

LOT Polish Airlines - Deca u avionu

Deca u avionu

Na LOT-ovim letovima bebe imaju popust od 90% na cenu regularne tarife, koji se primenjuje za decu ispod 2 godine koja nemaju odvojeno sedište već sede u krilu odrasle osobe. Deca od 2 do 11 navršenih godina imaju popust od 25% na cenu regularne tarife.

Ograničenja za prtljag
Deca ispod 2 godine (bebe) imaju dozvoljen 1 komad do 23 kg (158 cm dimenzije u totalu). bez obzira na klasu putovanja i destinaciju, sa izuzetkom kratkih letova na Economy Saver tarifi. Roditelji koji putuju sa decom mogu poneti njihov obrok sa sobom u kabinu.

Skopljiva kolica
Za decu ispod 2 godine (bebe) u besplatni prtljag uključena su i sklopljiva kolica. Njih predajete pred ulazak u avion, a vraćaju vam se nakon izlaska, kako bi mogli da ih koristite na aerodromu.

Prijava za let za porodice
Na aerodromima u Poljskoj LOT je obezbedio posebne check-in šaltere za putnike koji putuju sa decom, koji im omogućava brže prolaženje neophodnih procedura. Takođe na aerodromima u Poljskoj na LOT-ovima letovima možete rezervisati meet & greet uslugu koja podrazumeva asistenciju osoblja priliko prijave za let, tranzita i ukrcavanja. Cena ove usluge za maks. 2 odrasle osobe i dete do 15 godina iznosi 250 PLN ili 60 EUR.

Tokom leta
Na LOT-ovim letovima možete naručiti specijalan obrok za decu, u kome mališani mogu dobiti i igračku. Tu su takođe razne aktivnosti i igre sa kojima se deca mogu zabavljati tokom leta. Ako želite da rezervišete kolevku za vašu bebu imajte u vidu da su one dizajnirane za bebe do 6 meseci starosti i 10 kg težine.

Neprećena deca
Deca ispod 12 godina mogu putovati sama isključivo ako imaju rezervisanu pratnju zemaljskog i kabinskog osoblja. Deca preko 12 godina mogu putovati sama ali na zahtev roditelja im može biti rezervisana i pratnja. Ako dete putuje sa osobom koja ima preko 16 godina, ne mora imati pratnju kompanije.
- ispod 5 godina: decu između 8 nedelja i 5 godina starosti obavezno pratiti poseban član kabinskog osoblja.
- od 5 do 12 godina - deca ove starosne kategorije će biti praćena od stane zemaljskog osoblja, a takođe će biti nadgledana od strane kabinskog osoblja. 
- od 12 do 17 godina - omladinci mogu putovati sami bez asistencije, ali na zahtev roditelja im se može obezbediti pratnja.
Molimo vas da kontaktirate Fly Experts agente kako bi proverili nadoknade koje važe za uslugu pratnje.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda