loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

LOT Polish Airlines - Klase

Klase

LOT putnicima nudi izbor između tri klase putovanja:

  • Economy / ekonomska - ketering se razlikuje na kraćim i dužim letovima, pa tako na letovima do 6 sati dobijate snek, a možete eventualno doplatiti za pun obrok. Na dugolinijskim letovima uvek dobijate pun obrok, a možete doplatiti i za bogatiji obrok iz Premium Economy klase. Ako putujete u ekonomskoj klasi uglavnom možete poneti ručni prtljag do 8 kg i predati prtljag do 23 kg, osim ako ste kupili Economy Simple/Saver tarifu na kojoj možete imati samo ručni prtljag (više o tome na stranicama o tarifama i prtljagu
  • Premium Economy / premijum ekonomska - ova klasa nudi brojne pogodnosti kao što su udobnija sedišta od regularne ekonomske, više prtljaga, bogatiji ketering, brže ukrcavanje na let, itd. Ako putujete premijum ekonomskom klasom, možete koristiti Business salon na varšavskom Šopen aerodromu. Takođe putovanjem u ovoj klasi, na svim letovima stičete pravo na 2 x 23 kg predatog prtljaga. Na dolasku, vaš prtljag će biti prioritetno iskrcan.

  • Business / biznis - ova klasa vam pruža savršene uslove za odmor ili rad rokom leta. U biznis klasi možete uživati u najvišem nivou komfora i privatnosti. Tu je naravno i vrhunsko posluženje, kao i široka ponude zabave na letu. Kada putujete biznis klasom možete koristiti biznis salone na svim aerodromima. Količina prtljaga na letovima je: 2 x 32 kg kratkolinijski letovi i 3 x 32 dugolinijski letovi. Vaš prtljag će imati prioritet u iskrcavanju. Naravno tu su i ostale standardne pogodnosti kao što je prioriterni, odvojeni šalter za prijavu na let (check-in), posebni autobusi na aerodromu, prioritetno iskrcavanje, itd.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda