loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

easyJet Loyalty program

easyJet Loyalty program

easyJet svoj program lojalnosti naziva Flight Club.
Ovaj program lojalnosti je namenjen za putnike koji često lete i za njihovu najbližu porodicu i prijatelje, tj. osobe koje lete sa njima na istoj rezervaciji.
Član ovog programa postajete samo ako vas easyJet izabere, tj. proceni da zaslužujete naziv njihovog čestog putnika.

Benefiti programa su:

  • garancija cene - easyJet kroz vaučer refundira razliku u ceni ako putnik pronađe nižu cenu na easyJet sajtu za let koji već kupio. Uslov je da ta niža cena mora biti za isti datum, destinaciju i broj leta kao što je u originalnoj rezervaciji. Izuzetak su cene koje su objavljene u okviru promotivne kampanje, nakon kupovine karte. EasyJet takođe refundira razliku u ceni + 10% ako putnik pronađe nižu cenu na drugoj kompaniji u okviru 48 sati nakon kupovine easyJet leta. Taj drugi let mora imati istu polaznu tačku i destinaciju, i ne sme postojati razlika u vremenu poletanja veća od 1h između easyJet leta i leta druge kompanije.
  • promena leta i imena - možete menjati datum i rutu svojih putovanja koliko god puta želite bez plaćanja penala. Ipak mora se platiti razlika u tarifi ako postoji. Možete promeniti ime putnika do 5 puta godišnje. Čak iako jedno putovanje ima više letova, to će se računati kao jedna promena. Ako napravite promenu koja ukloni učesnika Flight Club programa iz rezervacije, naknadne promene imena i datuma na toj rezervaciji neće biti moguće, izuzev ako ne napravite novu promenu u kojoj vratite učesnika programa.