loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Eurowings - Klase

Klase

Eurowings kao niskobudžetna avio kompanija nema klasičnu podelu na klase putovanja, već je konfiguracija kabine uređena za jedinstvenu klasu. Ipak pojedini nivoi tarife vam mogu doneti razne pogodnosti koje su karakteristične za biznis klasu na tradicionalnim avio kompanijama. Hrana i piće nisu uračunati u cenu Basic i Smart tarife, već se mogu kupiti u avionu. Usluga rezervacije željenog sedišta, nije uključena u najnižem Basic nivou tarife.

Na kraćim i srednjim letovima* sledeći nivoi tarfe imaju uključen izbor sedišta u cenu:

  • BASIC tarifa vam dozvoljava da željeno sedište rezervišete uz doplatu
  • SMART tarifa uključuje rezervaciju standardnih sedišta, do se ona sa više prostora za noge mogu rezervisati uz doplatu (od 5-7 EUR zavisno od rute putovanja); takođe SMART tarifa uključuje prioritetno ukrcavanje.
  • BIZclass tarifa nudi besplatnu rezervaciju sedišta sa više prostora za noge, koja se nalaze u redovima od 1 do 3. Na ovom nivou tarife dobijate i slobodno dodatno sedište kako bi imali više komfora.

Na dugolinijskim letovima* sledeći nivoi tarife imaju uključen izbor sedišta:

  • BASIC tarifa vam dozvoljava da željeno sedište rezervišete uz doplatu
  • SMART tarifa uključuje rezervaciju standardnih sedišta, do se ona sa više prostora za noge mogu rezervisati uz doplatu
  • BEST tarifa vam omogućava rezervaciju premijum sedišta sa više prostora za noge, u ekskluzivoj zoni aviona (redovi 1-3)
  • BIZclass vam donosi sedišta koja se mogu pretvoriti u krevet u ekskluzivnoj BIZclass zoni aviona.

*dugolinijski letovi Eurowings-a su oni do Njujorka, Majamija, Las Vegasa, Sijetla, Fort Majersa, Bangkoka, Puketa, Kankuna, Havane, Varadera, Punta Kane, Puerto Plate, Montego Beja, Kelp Tauna i Vindhoka, a svi ostali su kratko i srednjelinijski letovi.