loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Etihad Airways - Ručni prtljag

Ručni prtljag

Pravila za ručni prtljag:

U slučaju da nosite ručni prtljag njegove dimenzije ne smeju preći 115 cm u zbiru (50+40+25cm). Ako vaša torba prelazi navedene dimenzije, biće čekirana kao predati prtljag i moguća je doplata. Kada putujete u Etihad ekomskoj klasi on mora biti smešten u pregradu iznad glave ili ispod sedišta ispred vas.

pravila za ručni prtljag ka svim Etihad Airways destinacijama:

 
  ECONOMY  BUSINESS FIRST bebe
  1 torba do 7 kg 2 torbe, do 12 kg u totalu + 1 savitljiva platnena torba 2 torbe, do 12 kg u totalu + 1 savitljiva platnena torba 1 torba, do 5 kg

lični predmeti
Pored ručne torbe sa sobom možete poneti još jedan lični predmet. To može biti manja tašna ili torba sa kamerom ili igračka ili hrana za decu ili ćebe ili dvogled, i sl. Laptop možete nositi u standardnoj ručnoj torbi ili u torbi za laptop koja će se računati kao dodatni predmet. Ako nosite torbu sa kamerom, ona može sadržati samo kameru i prateću opremu (ne odeću, hranu ili druge slične stvari), a ukupna težina joj ne sme prelaziti 5 kg.

elektronski uređaji
Sa sobom možete poneti do 15 elektronskih uređaja u totalu - u ručnom i predatom prtljagu (što uključuje laptop, tablet, elektronski čitač knjiga, mobilni telefon, medicinski uređaj i sl.). Uređaji koje prevozite u predatom prtljagu moraju biti isključeni (ne u hibernacijili ili modu spavanja) i zaštićeni od oštećenja. Dodatne/rezervne baterije, mobilne punjače (power bank), elektronske cigarete i lule morate zasebno zaštititi i nositi u kabinskom prtljag ili u vašim džepovima/ručnoj torbi (najviše do 10 baterija). Ni pod kojim uslovima ove uređaje ne smete prenositi u predatom prtljagu. Litijum-jonske baterije i uređaji koji ih kostite ne smeju prelaziti kapacitet od 100 vat-časova i količina metala u njima ne sme prelaziti 2 grama.

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda

Beograd Šangaj

Povratna karta
OD 434€

detaljnije

Beograd Peking

Povratna karta
OD 448€

detaljnije

Beograd Tokio

Povratna karta
OD 651€

detaljnije

Beograd Čengdu

Povratna karta
OD 663€

detaljnije

Beograd Melburn

Povratna karta
OD 1584€

detaljnije