loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Etihad Airways - Klase

Klase

KLASE PUTOVANJA:

Etihad Airways svojim putnicima nudi 4 klase putovanja:

  • The Residence / Rezidencija - u pitanju je svojevrsni apartman koji se sastoji od:
    - dnevne sobe (kožna sofa za dvoje, dva stola za ručavanje, ekran od 32") 
    - spavaće sobe (bračni krevet od 210 cm, ekran od 27")
    - kupatila sa tuš-kabinom (sa ostalim pogodnistima - ogledalo, fen, bade-mantili, itd.)
    Tokom leta korisnici Rezidencije imaju svog ličnog batlera i kuvara. Po sletanju tu je lični vozač i limuzina. Ovaj apratman, jedini takve vrste u komercijalnoj avijaciji, je namenjen za dve osobe koje putuju zajedno i koje su u stanju da priušte takav nivo luksuza.
  • First Class / Prva klasa - ova klasa putovanja je takođe neka vrsta apartmana koji sadrži veliku kožnu fotelju, ekran od 23" ili 24" (u zavisnosti od tipa aviona) i odvojeni krevet od 210 cm. Apartmani u prvoj klasi imaju mogućnost za povezivanje što je praktično ako putujete sa partnerom ili želite da provedete vreme u društvu ostalih putnika prve klase. U apartmanu postoji prostor sa toaletnim priborom i osvetljenim ogledalom, a takođe tu je i lakša odeća koju možete nositi dok ste u avionu (odelo se može smestiti u garderober). Prva klasa ima zajedičko kupatilo sa tuš-kabinom, kao i zajednički lobi sa TV-om gde se putnici mogu družiti. Kuvar i šofer su takođe na usluzi za putnike Etihadove Prve klase.   
  • Business Class / Biznis klasa - ova klasa ima različitiv nivo usluge u zavisnosti od dužine leta. Kada se putuje avionima Boing 787 i Airbas 380 na dugolinijskim letovima, raspoloživa je opcija koju Etihad naziva Business Studios. Taj studio vam pruža lični prostor, ekran od 18.5" i mogućnost razvlačenja sedišta u krevet od 203 cm. Na drugim širokotrupnim avionima su raspoloživa klasična biznis sedišta-fotelje (sa ekranom od 15.4") koje se mogu razvući u krevet. Na kraćim letovima tu su udobna sedišta-fotelje sa ekranom od 10.4". U biznis klasi postoji i lobi za druženje. Putovanjem u Etihadovoj biznis klasi imate poseban šalter za prijavu na let, pristup salonu, mogućnost da dobijete obrok kad god poželite, kao i da iznajmite šofera pre i nakon leta.
  • Economy Class / Ekonomska klasa - u avionima Boing 787 i Airbas 380 je instalirano moderno Economy Smart sedište koja pruža više udobnosti, veći nagib naslona i više prostora za noge. Tu je i sistem za zabavu kao i specijalno osvetljenje koji se menja tokom faza leta. Na dužim letovima putnici u ekonomskoj klasi dobijaju ćebad i jastuke. Tu su i ekrani od 11" na Economy Smart i od 10.6" na regularnim Economy sedištima. Na aerodromu u Abu Dabiju pri dolasku i odlasku možete koristiti Etihadove buseve koji putnike prevoze do/od grada.                                          

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda

Beograd Šangaj

Povratna karta
OD 434€

detaljnije

Beograd Peking

Povratna karta
OD 448€

detaljnije

Beograd Tokio

Povratna karta
OD 651€

detaljnije

Beograd Čengdu

Povratna karta
OD 663€

detaljnije

Beograd Melburn

Povratna karta
OD 1584€

detaljnije