loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Emirates - Klase

Klase

KLASE PUTOVANJA:

Emirates svojim putnicima nudi 3 klase putovanja:

  • First Class / Prva klasa - Dobijate svoj privatni apartman u avionu koje izrađen od luksuznih materijala i opremljen LED ekranom od 55" i 'surround' ozvučenjem. Tu je kozmetika čuvenih proizvođača kao i specijalna posteljina i pidžama za spavanje. Na destinaciju možete stići potpuno osveženi nakon što se istuširate u tuš/spa kabini koja je ekskluzivna za putnike prve klase. Imate mogućnost rezervacije limuzine sa šoferom koja će vas voziti od i do aerodroma na preko 70 destinacija. Na aerodromu u Dubaiu vas čeka ekskluzivni salon iz koga možete direktno ući u avion. 
  • Business Class / Biznis klasa - Možete se opustiti u prostranim sedištima koja se mogu razvući u krevet. Raspoloživ vam je ekran osetljiv na dodir od 23" i mini-bar sa osveženjima koji se nalazi u sedištu. Sa vašeg mesta možete obavljati poslovne aktivnosti pošto imate stočić za rad, utičnicu za vaš lap top i raspoloživ wi-fi. Na A380 avionima vam je raspoloživ salon u kome se možete socijalizovati sa ostalim putnicima biznis klase, uživati u vinima, koktelima i grickalicama ili npr. uživo pratiti neku utakmicu na ekranu od 55" i 'surround' ozvučenjem. Kao i putnici prve klase, imate mogućnost rezervacije limuzine sa šoferom koja će vas voziti od i do aerodroma na preko 70 destinacija. Na aerodromu u Dubaiu vas čeka ekskuzivni salon iz koga možete direktno ući u avion. 
  • Economy Class / Ekonomska klasa - Sva ekonomska sedišta na A380 i B777 avionima su opremljena sa utičnicom za elektricitet, mobilnim i Wi-Fi signalom. Tu su i sistemi za zabavu koji vam na vaš personalni ekran donose preko 3.500 kanala. 

 

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda