loading 0%
Vaš vodič kroz avio svet

Air France - Klase

Klase

Air France razlikuje 4 klase putovanja:

  • Economy / ekonomska - gde postoji razlika u ponuđenoj usluzi, keteringu i zabavi na letovima u okviru Evrope (što po IATA definiciji obuhvata pojedine zemlje severne Afrike i Izraela) i interkontinentalnim letovima. Pored ovoga uključeni paket usluga na evropskim letovima zavisi od nivoa tarife koji kupite - Light, Standard i Flex.  
  • Premium Economy / premijum ekonomska - postoji u vazduhoplovima koji lete ka dalekim destinacijama; ova klasa vam donosi duplo više predatog i ručnog prtljaga, mogućnost prioritetne prijave za let, udobnija sedišta (40% više mesta od regularne ekonomske) i odvojenu kabinu
  • Business/ biznis - kod koje postoji razlika u ponuđenoj usluzi, keteringu i zabavi na letovima u okviru Evrope (što po IATA definiciji obuhvata pojedine zemlje severne Afrike i Izraela) i interkontinentalnim letovima. Kao i obično, u poređenju sa ekonomskom, biznis klasa donosi prioritet kod raznih aerodromskih procedura (SkyPriority), pristup salonu, više komfora u avionu (potpuno ravan krevet na dužim letovima) i bogatiji izbor hrane i pića.
  • La Première / First / Prva - ova klasa putnicima koji mogu da je priušte donosi samo vrhunsku uslugu; putnici prve klase imaju svoj poseban gejt, poseban salon, posebni luksuzni prostor u kabini, itd. 

Air France ne leti za Beograd, ali budući da ima code-share saradnju sa Air Serbia, iz našeg glavog grada je moguće letieti AF avio kartom ka brojnim destinacijama.

 

Promotivne cene avio karata Kompletna promo ponuda